tisdag, september 07, 2010

Höstlook!!

Ja det gäller ju att hänga med, el ja i mitt fall försöker jag ju tom vara lite cool och ligga steget före! (för riktigt sådär höstiga är ju inte löven än)

I vilket fall som helst så njuter jag av hösten, av det fina höstvädret och allt som hör därtill...

I helgen var vi på landet och hade en sån där underbar hösthelg.. Eldade i öppna spisen, myste ner oss i soffan med filtar och kollade på tv och plockade en massa trattkantareller aom avnjöts i alla former :) Sen hann vi oxå med att leka familjen hedenhös och laga frukost på vedspisen i köket då det var strömavbrott ett par timmar en morgon..

Dock insåg vi hur sårbar man är utan el egentligen.. Vi har ju en elpump som pumpar upp vattnet och utan el, inget vatten.. Som tur va har ju J´s föräldrar (två hus bort) självtryck på sitt vatten så vi jazzade över dit och hämtade vatten..

Och lillskrot, jo hon satt mest hos mamman hela helgen eftersom hon var lite småförkyld och bara ville vara nära.. Tur hon e så söt så man tycker det är (nästan) OK att bära runt på henne hela tiden.. Och så skötte hon sig exemplariskt i bilen, nästan 32 mil sovandes i ett svep!!

Inga kommentarer: