onsdag, juni 16, 2010

Inreda bebisrummet??

Alltså i helgen så röjde vi ju loss här hemma (hm konstigt att man har ont i fogarna, först jazzar man runt på gröna lund tillsammans med halva stockholm på skolavslutningen och sen röjer man och städar hemma, nåja.. det går väl över..)

Iaf, jag röjde runt i bebisen rum, ni vet det där rummet jag försökte göra en walk in closet av för ett tag sen, det blev ju bara pannkaka med det. Och J röjde loss i ett "skräp/förvaringshörn" i tvättstugan, hade inte riktigt dammsugats på ett bra tag där va, yäck..
Sen fortsatte han ute i boden på tomten så lagom till bebisrummet var tomt fick jag spjälsängen inlevererad. Tackar!

Eftersom vi köpt en ny säng till sovrummet, så får inte längre spjälsängen plats därinne utan får nu stå i bebisens rum på en gång.

Inne i vårat sovrum får istället en smalare lånad vagga stå (tack till A som lånar ut den) :)

MEN, sen då? det blir ganska tomt med bara en spjälsäng i rummet. Ska ordna med en bild el två sen så får ni se. Vad kan man stoppa in mer?

Hade först en tanke om en mysig fotölj att sitta och amma i, men hey, som om jag skulle 1. HA TID att sitta där och amma med två barn till och 2. VILJA sitta och amma i ett rum i källaren när jag istället skulle kunna sitta i vår übersköna soffa framför tvn och amma.. och ska det ammas på natten, så kommer det säkert som förut ske i vår säng.. (om man inte ska försöka köra på att få lilltjejen att sova i eget rum, men nä, det kommer nog aldrig att gå)

En mysig matta är ju rätt given, borde gå att hitta på rusta/ikea/bauhaus el så rätt lätt.. Vad mer? Var hittar man fina och inte allt för dyra barntavlor?

Och ska man kanske ha en typ halv sån ikea expedithylla, dvs sån med 2x4 fack? Förvaring får man väl aldrig för mycket av.. Eller låga billyhyllor? Skötbord for oxå förbi tankeverkstan men OM vi ens ska ha ett skötbord så ska det nog stå uppe i badrummet.. Man är ju uppe mest..

Tur att man har lite tid på sig att klura. Kom gärna med förslag... :D *nickar*

Inga kommentarer: