fredag, juli 23, 2010

Nu är det fritt fram!!

Nu får bebis gärna komma viiilken dag som helst.. Försöker njuta och tycka att magen är mysig in i det sista, men det blir svårare och svårare för varje dag som går..

Idag jobbar ju sambon sista dagen innan nästa semesterperiod, och det skulle ju vara skönt om hon ville kika ut innan han måste tillbaka till jobbet igen.. Han har ju tre veckors ledigt och med all otur i världen skulle det ju kunna dröja tre veckor till innan vi med säkerhet VET att vi har en bebis här.. Mutter mutter... det är ju ca 1 vecka kvar till bf ochh sen kan man ju gå över tiden med upp till 14 dagar innan man blir igångsatt om det vill sig illa...

Iaf så var det Bm besök igår, och allt såg bra ut, min viktuppgång står fortfarande still och hon undrade lite försynt om jag kom ihåg att äta i värmen, och jodå, det gör jag ju :) Så bara att hoppas att man hamnar lite minus mot innan kanske?

Annars var det inte så mycket mer, med första barnet hade man ju tusen frågor varje gång man gick dit, men nu känns det ju lite som att man har kläm på det mesta..

Nåja, bilbarnstolen blev inhandlad igår iaf, så nu är tom det klart....

Inga kommentarer: